a A | Restaura
 
Inici arrow Cròniques de partits arrow Grans victòries dels 2 sèniors en el debut del 2012

Notícies del club

Grans victòries dels 2 sèniors en el debut del 2012

Diumenge, 08 de gener de 2012

El Sènior A va golejar al Santa Eugènia per 6 a 1 en un molt bon partit, contra un rival que a la segona part va baixar els braços als veure's impotent contra un equip que ha començat l'any amb ganes, força i molt en forma, i confirma el compromís i responsabilitat dels jugadors que segur han seguit les instruccions del míster per no arribar a aquest partit sempre difícil després de festes fora de forma.

EL partit el comencem adormits, com és habitual, i encaixant un gol en la única jugada d'atac del Santa Eugènia. Però quan l'equip comença a tocar i combinar, genera moltes ocasions de gol. Amb jugadors de tanta qualitat , sembla obligat jugar per terra i des de la defensa, i és el que ha aconseguit fer l'equip en la última mitja hora de joc.

L'Eloi, molt en forma com la majoria dels jugadors, ha començat a moure l'equip i a combinar amb uns atacants de luxe, l'Uri, el Taxtu , el Coca i el Marc, que amb la pilota als peus son imprevisibles. També les pujades del Jordi i el Rafa feien mal, i amb aquesta ràfega de bon joc hem capgirat el marcador fins el 3 a 1.

A la segona part, hi ha hagut poca història, amb un 4 a 1 molt matiner i un rival vençut i sense esma per reaccionar. Els canvis han fet mantenir la intensitat i el joc s'ha mantingut brillant i amb ocasions fins al final.

En resum, bon partit de tots els jugadors, molt fins en les combinacions i amb moltes ganes de mantenir-se als llocs capdavanters, ara mateix tercers i a la espera d'algun entrebanc de La Garriga per aferrar-se a la promoció....però per això encara queda molt !!!

El Sènior B jugava també aquest partit després de festes amb la lliçó apresa, amb ganes de futbol i sense perdre la forma, qüestió que ja se n'ha encarregat el misters, l'Angel i el Jaume.

Tot i això, un gol del rival, el Celtic Les Franqueses, feia que anéssim a remolc, tant del joc com del rival, que amb el resultat a favor es dedicava a perdre el temps descaradament.

L'equip ha mantingut la intensitat, tot i no trobar la recompensa del gol, i com sempre, ens dóna una lliçó del que cal fer en un camp de futbol, que és lluitar fins al final, donar-ho tot i esforçar-se al màxim...i amb aquestes premisses acostumes a guanyar.

I així ha estat, dos grans gols en els minuts de descompte, i amb l'afegit de èpica que el destí ha posat als dos juvenils debutants com a protagonistes del partit i participants actius dels dos gols, el Sesc amb la centrada del primer gol que remata impecable el Jacob i el Jona marcant el segon. Que grans !!

Amb aquesta victòria l'equip és sisè, a 5 punts del líder, i tot i que l'objectiu primer és fer de pont amb el primer equip, pujar juvenils i tenir als jugadors en forma per quan els necesiti l'entrenador del Senior A, amb aquest objectius ben assolits, és barat somiar i la posició és privilegiada i amb aspiracions a tot.

Endavant Sant Feliu !!!
CFSF


Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació