a A | Restaura
 
Inici arrow Cròniques de partits arrow Els 2 Sènior acaben la primera volta cinquens a la classificació

Notícies del club

Els 2 Sènior acaben la primera volta cinquens a la classificació

Dilluns, 23 de gener de 2012

El Sènior A va fer un partit molt fluix diumenge en el derbi contra el Moià. El joc va transcórrer al contrari del que ens interessa com a equip tècnic que som, amb pilotes amunt sense control, guanyant metres com al rugby i a l'espera d'algun rebot que, amb una miqueta de sort, ens posés en bona posició per marcar algun gol.

Però el joc transcorria sense ocasions i l'equip va trobar a faltar en excés a l'Eloi per controlar i organitzar una mica el joc. En l'única jugada que es van fer 3 passades seguides vam aconseguir el primer i únic gol del partit. Jugada espectacular de Coca que se'n va de dos contraris i dóna la pilota en profunditat a Palau que al primer toc la envia dins l'àrea per que el Tatxu la posi dins la xarxa. Golàs i 1 a 0, però el joc va continuar ensopit i va empitjorar a la represa, quan a més el Moià va fer un gran gol de xilena al rebre sol dins l'àrea una passada llarga d'un company.
Amb 1 a 1 el Moià es va dedicar a perdre temps descaradament, però el Sant Feliu no va saber crear ocasions per, com a mínim, intentar guanyar el partit.

En definitiva, un dels partits més fluixos de la temporada, en una primera volta irregular, amb grans partits i partits per oblidar, que fan que no agafem el ritme necessari per mantenir opcions de ser a dalt de tot de la taula. En resum, 30 punts, amb 9 partits guanyats, 3 empatats i 5 de perduts, amb 49 gols a favor i 30 en contra. I el més negatiu, a 13 punts del líder i a 11 del segon, La Garriga.

Diumenge comença a casa la segona volta contra el cuer, el AEC Ametlla, que hauria de ser el revulsiu per agafar regularitat en els resultats i fer una millor segona volta, al menys en quan a joc.

El Sènior B va perdre dissabte el seu derbi particular contra el Bigues per 0 a 5, en un mal partit dels nostres, ja que va faltar, cosa estranya en aquest equip, intensitat, caràcter i anar a sac a per totes les pilotes.

El Bigues es va mostrar com un bon equip, ordenat, mossegant al mig del camp i encertat a davant, tant que ens no va donar opció. Les lesions també han mermat l'equip, sobretot en defensa, ja que faltava el Marc (lesionat) i el Jos (malalt) i al principi del partit va recaure el Javi Duque, amb la qual cosa no vam recuperar el mig del camp en tot el partit.

La 1a volta del Sènior B l'hem de considerar de excel•lent, jugant tots els partit amb molta intensitat i amb molta participació dels juvenils acabats de pujar.

Hem acabat la 1a volta amb 30 punts, els mateixos que el sènior A però amb dos partits menys, amb 10 partits guanyats i 5 de perduts (sense empats); amb 34 gols a favor i 28 en contra. En resum, acabem en una meritòria cinquena posició, a només 6 punts del líder, la qual cosa indica que la lliga està molt apretada, del vuitè al primer hi ha només 8 punts.

Ara toca posar-se les piles per que a les primeres jornades de la segona volta ens enfrontem als 3 primers classificats i això marcarà el rumb definitiu de la lliga.

CFSFDeixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació