a A | Restaura
 
Inici arrow Cròniques de partits arrow Multitudinari sopar de cloenda de temporada al Mas Badó

Notícies del club

Multitudinari sopar de cloenda de temporada al Mas Badó

Diumenge, 03 de juny de 2012

Divendres vam celebrar un càlid sopar de cloenda de la temporada al Mas Badó; gairebé 300 comensals entre jugadors/es, entrenadors, delegats/des, pares, familiars, socis i aficionats que van voler acomiadar la temporada tots plegats, en un ambient familiar i distès.

El Club va omplir les instal·lacions del Mas Badó amb un sopar que va ser caòtic per moments per l'assistència de més gent del previst, però amb la calma de la nit tothom es va anar organitzant i vam poder assaborir el bon menjar que ens van preparar.

Al final es va realitzar una entrega de trofeus a tots els jugadors/es del futbol base, un detall més que merescut pel bon treball i esforç de tota la temporada. Pels sèniors també hi va haver un detallet en forma de conjunt de passeig; un polo conjuntat amb pantalons amb l'escut del Club que va tenir molt d'èxit i va ser l'enveja de tothom.

També els entrenadors van tenir un obsequi de part de la Junta; premi al seu compromís amb el Club, per inculcar als jugadors/es els valors que el Club vol ensenyar, amb paciència, sense defallir tot i els entrebancs. L'anorac, la nova adquisició de material del Club, va ser l'obsequi; una peça de roba per donar imatge a tot arreu on anem, i per guardar-los de la calor ara que s'acosta l'estiu (sabem que els avis sempre deien el que tapa el fred també tapa la calor).

Aquest cap de setmana s'han acabat totes les lligues que faltaven, però ara tindrem dos caps de setmana de torneigs d'estiu.
Recordeu que dissabte que ve dia 9 farem un sentit homenatge a Edu Castro i el diumenge 17 amb l'Assemblea donarem per finalitzada la temporada.

Us hi esperem !!!

Comissió Social.
CFSF

Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació