a A | Restaura
 
Inici arrow Cròniques de partits arrow El C.F. Sant Feliu, premiat a la Nit del Futbol Català ¡!

Notícies del club

El C.F. Sant Feliu, premiat a la Nit del Futbol Català ¡!

Dilluns, 09 de juliol de 2012

La Federació Catalana de Futbol va tancar dissabte la temporada amb la celebració de la Nit del Futbol Català, una gala que es recuperava després de 8 anys i a la que van assistir nombrosos clubs de Catalunya, esportistes, entrenadors, directius, àrbitres i autoritats.

Va ser una nit molt especial, en el espectacular Palau de Congressos de Catalunya, amb premis als millors Clubs de Catalunya pels èxits de la temporada ja finalitzada, un sopar de gala i ,abans del moment final de diversió amb el humorista Jordi LP, el moment culminant de la nit, amb l'entrega de guardons a persones i Clubs que mereixen distinció i menció especial pel seu treball i trajectòria, persones i clubs que pel seu tarannà i bon saber fer són mereixedors de rebre un reconeixement públic per part del futbol català.

Va ser un honor i un orgull rebre un guardó representant al Club Futbol Sant Feliu en aquell marc tant emblemàtic, davant de Directius dels millors clubs de Catalunya, FB Barcelona, RCE Espanyol, CF Badalona, AEC Manlleu, CE Sant Gabriel, CF Damm...i tants d'altres del futbol modest, dels quals nosaltres n' érem dissabte els màxims representants. També amb ple d'autoritats, amb el Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, en David Moner, president de la UFEC, la regidora d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós, una àmplia representació de l'actual junta directiva de la Federació i expresidents de la mateixa. També representació de la premsa, com en Santi Nolla, Director de El Mundo Deportivo.

Però el màxim honor va ser rebre un premi conjuntament amb grans institucions del futbol català, persones a vegades anònimes que porten tota la vida de dedicació al seu Club, persones com el Sr. Joaquim Culla, soci número 1 del CE Jupiter i tota una vida vinculada al futbol català, o el gran Josep Barcons, per tothom conegut per la gran tasca al capdavant del CF Damm.

El guardó al Club Futbol Sant Feliu ha estat per la promoció del JOC NET, una campanya que ja fa dos anys que dura i que ens ha fet viure unes jornades amb els equips premiats molt especials i que, per tant, seguirem fomentant amb més il•lusió que mai. El premi i els aplaudiments de la gent del futbol català, doncs, són un estímul i el màxim reconeixement per tots els que estem treballant per la labor educadora dels jugadors i jugadores del Club, per seguir treballant per la filosofia principal, que és l'esperit esportiu i la transmissió de valors.

Bon estiu a tothom !!!
Junta Directiva

Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació