a A | Restaura
 

Cròniques de partits

I de nou…VICTÒRIA DELS 2 SÈNIOR ¡!!

Dimecres, 02 de novembre de 2011

Gran victòria del Sènior B contra el líder del moment, el Vilamajor, per un clar 3 a 1, que és un reflex que va passar en el camp.

L'equip va preparar un partit amb molta lluita i molt de caràcter per no deixar jugar al rival, i de veritat que li va sortir bé; el Vilamajor basava el seu joc en pilotes al seu davanter centre, un bon jugador que rebia d'esquena perfectament i...

VICTÒRIA DELS 2 SENIORS A DOMICILI ¡!!!

Dimecres, 28 de setembre de 2011

Primer cap de setmana en què els dos sèniors competien i s'ha donat un fet que en tot l'any passat no s'havia donat, victòria dels dos !! i, a més , a domicili...

Aquesta setmana ha començat l'activitat al Club

Dilluns, 29 d'agost de 2011

L'inici dels entrenaments del sènior A ha tornat a marcar el començament de la temporada del Club, i també l'inici de l'activitat al Municipal Francesc Garriga.

Ha estat la setmana de contacte amb el nou entrenador, el Manel Casado, i les noves incorporacions, com el Gerard Bellavista.

El primer dia va ser de probes físiques, i el nou entrenador va comprovar l'estat de...

El “Sentmenat dream team”, guanyador de les IV 24 hores de futbol 7

Dilluns, 04 de juliol de 2011

El divendres 1 i dissabte 2 es van jugar les 24 hores de futbol 7 al camp de futbol municipal Francesc Garriga, 24 hores que per 4a vegada organitzava el Club Futbol Sant Feliu, aquesta ocasió amb 12 equips que a partir del divendres a les 20,00 h. van gaudir de l'esport que els entusiasme en un ambient agradable i festiu.

12 equips que van lluitar de manera esportiva i respectuosa...

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació