a A | Restaura
 

Cròniques de partits

Comença l'espectacle ¡!!!

Dilluns, 11 de octubre de 2010

Aquest cap de setmana han començat totes les lligues de futbol base, des de els més petits fins als juvenils, a excepció només dels 2 equips femenins, que no competeixen a la Federació Catalana de Futbol.
De moment, doncs, han començat els 10 equips inscrits a la Federació Catalana, que sumats als 2 femenins i als 2 sèniors sumen els 14 equips que, de moment, competiran aquest any.
I...

El SENIOR B arranca la lliga amb un valuós empat amb el 1er de Maig

Diumenge, 26 de setembre de 2010

El gol de Marc Balaguer (minut 44') després d'una gran jugada personal de Damián Paez no ha sigut suficient per deixar els tres punts a casa. Al primer quart d'hora de la segona part, l'equip visitant ha aconseguit empatar després d'un pèrdua de pilota polèmica al mig del camp, els jugadors del Sant Feliu han reclamat una clara falta que l'àrbitre no ha vist.

Tot i algunes...

El SENIORA perd els tres punts en el partit de festa major

Dilluns, 20 de setembre de 2010

Sempre és un partit difícil el tradicional partit de festa major, després de 3 dies de festa continua el cos no està al 100% i costa entrar en el partit.
Tot i això, la primera part va ser molt igualada i jugada de tu a tu, amb el Sallent molt ben col•locat en el camp i demostrant fortalesa per la primera territorial, i el Sant Feliu amb problemes per mantenir la pilota i combinar, i tot i...

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2017, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació