a A | Restaura
 
Inici arrow El club arrow Benvinguts

Benvinguts

El Club Futbol Sant Feliu de Codines, fundat el 1923, és el Club de Futbol d'un poble petit del Vallès Oriental, on els seus equips sempre han estat un referent a la comarca.

En aquests moments tenim uns 240 socis, unes 190 llicències federatives cursades de jugadors des de 6 anys fins a Sèniors, 14 equips que competeixen a la federació, i a més, l'escola de futbol per a nens i nenes de 4 i 5 anys.

També un equip de fèmines que són l'orgull del Club, i un altre en formació.

Els dos equips sèniors estan formats bàsicament per joves del nostre poble i són100% amateurs.

Gaudim d'unes instal·lacions Municipals de primer nivell, amb camp de gespa artificial de 4a generació i tècnics qualificats.

La motivació actual de la junta directiva no és altre que fomentar els valors cívics, educatius i integradors de l'esport a través del futbol, de manera que els jugadors puguin gaudir i descobrir el plaer de l'esport com a complement ideal a l'educació escolar i familiar, i per garantir-ho ha elaborat un Ideari on s'exposen les idees bàsiques sobre l'educació que s'imparteix al Club.

El Reglament de Règim Intern garanteix la relació cívica entre tots els estaments del Club, una relació basada en l'assumpció de drets i deures que ha de garantir el dret a la informació i al diàleg.

Si qualsevol d'aquestes coses et crida l'atenció, no deixis de contactar-nos, doncs necessitem noves idees i col·laboracions a tots els nivells.

Sense més, rebeu una Cordial Salutació.

 

Club Futbol Sant Feliu de Codines
Miquel Palau, president Miquel Palau
President del Club Futbol Sant Feliu de Codines
 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació