a A | Restaura
 
Inici arrow Notícies del club arrow La FECPC (Federació Esportiva Catalana de Paralítics cerebrals) i el Club de Futbol Sant Feliu s'uneixen per un futbol inclusiu al CAR de Sant Cugat.

Notícies del club

La FECPC (Federació Esportiva Catalana de Paralítics cerebrals) i el Club de Futbol Sant Feliu s'uneixen per un futbol inclusiu al CAR de Sant Cugat.

Dimecres, 16 de maig de 2012

- El proper 19 de maig el CAR de Sant Cugat acollirà una trobada d'escoles de futbol dins un marc d'esport inclusiu.
- El Club de Futbol Sant Feliu de Codines i una selecció de nens i nenes futbolistes de la Federació jugaran pel Joc Net.

El Club Sant Feliu de Codines ha convidat a la Federació a participar de la seva campanya en favor del Joc Net. El club que té actualment 13 equips en el futbol base, inclòs 3 equips femenins, i dos sèniors, un 3a divisió catalana i un altre a 4a divisió catalana, treballa incessablement per la formació dels nens i nenes, contribuint a la formació adequada de tots i totes els que en formen part.

El Sant Feliu de Codines, ha convidat a la Federació a participar d'aquesta idea i és per aquest motiu que coincidint amb la celebració de la jornada d'entrenaments que la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals durà a terme al CAR de Sant Cugat el proper dissabte 19 de maig amb els equips de futbol catalans, s'organitzarà un partit en què nens i nenes d'ambdues entitats gaudiran d'una matinal de futbol en que ells seran els protagonistes i en que els tots tindran cabuda, sigui quina sigui la seva condició física.

La FECPC celebra aquesta concentració amb els equips de promoció de futbol de diferents punts de Catalunya; el club Disport, de Pallejà; el CE Llars, d'Alella; el CF Castelldefels, el club Fesport provinent de Badalona; i l'escola d'iniciació federativa de futbol Fent Esport- Terrassa. Tots ells es concentraran en una jornada d'entrenament que amb la celebració d'aquest partit descriurà un magnífic marc de Joc Net.

Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació