a A | Restaura
 
Inici arrow Notícies del club arrow Jornada de convivència al CAR SANT CUGAT

Notícies del club

Documents

· CAR1.jpeg

Jornada de convivència al CAR SANT CUGAT

Dissabte, 19 de maig de 2012

L' Alevi B ha gaudit avui dissabte del seu premi JOC NET amb una activitat al CAR de Sant Cugat d'un alt valor educatiu que formarà part de la nostra memòria.

L'equip ha gaudit d'un entrenament molt dinàmic amb un entrenador de categoria nacional i posteriorment ha disputat un partit contra els equips de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals que eren al CAR fent una trobada.

L'experiència ha estat educativa per tots, jugadors, entrenadors i familiars, per adonanr-nos del que tenim (que moltes vegades ens n'oblidem) i veure la lluita del dia a dia de famílies i nens dins d'una vida complicada i plena de reptes.

Una jornada de reflexió per tots els membres de l'equip, on han après la importància de l'esforç per aconseguir qualsevol fita i la poca importància dels gols i el resultat en l'esport.
Donem les gràcies a la direcció del CAR per donar-nos la possibilitat de gaudir d'aquesta jornada, i pel bon tracte en totes les activitas del matí, així com la visita guiada a totes les instal.lacions del centre.

EL Barça, com a recolçament al nostre programa JOC NET, ha convidat a l'equip a finalizar la jornada de premi el proper dissabte 9 de juny al Mini Estadi per fer un partit contra un equip de la seva escola. A gaudir-ho, que us ho mereixeu !!!
CFSF
Comissió Social


Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació