a A | Restaura
 

Notícies del club

El ALEVI B premi JOC NET de novembre - desembre

Dimecres, 29 de febrer de 2012

El Club Futbol Sant Feliu segueix fomentant el joc net premiant als equips que es considera mereixen aquesta distinció, equips que ressalten els valors que marca el seu Ideari, tals com la formació, el respecte o l'esforç.

Aquesta vegada ho mereix el Alevi B, un equip amb jugadors de primer any que està fent una temporada fantàstica, ara mateix en el tercer lloc a la classificació,...

Activitat social frenètica aquesta segona part de la temporada

Dimecres, 29 de febrer de 2012

Es presenta aquesta segon apart de la temporada amb molta activitat social, mentre els companys de l'àrea esportiva comencen ja a preparar la temporada vinent.

4

Dol pel jugador del Matadepera C.F. Josep Colomer

Dissabte, 18 de febrer de 2012

Josep Colomer, de 26 anys, va patir una aturada cardiaca el passat dimarts mentre entrenava amb els seus companys.

El Club Futbol Sant Feliu es vol unir a les mostres de condol per la mort del jugador del primer equip del Matadapera CF i brindar tot el seu suport a la familia i amics del jugador, així com a tota la Junta directiva i seguidors del Club.

El Club Vallesà ha...

DOL PER LA MORT DEL PRESIDENT DEL CF CHACARITA

Dimecres, 25 de gener de 2012

El Club Futbol Sant Feliu de Codines vol expressar el seu condol per la mort del president del CF CHACARITA, Ramon Lasheras, que va morir el passat dilluns.

El Club Futbol Sant Feliu de Codines i tota la seva Junta Directiva expressen el seu total suport a la família, amics i a tota l'estructura del CF Chacarita, posant-se a la seva disposició per a tot el que necessitin.
...

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació