a A | Restaura
 

Notícies del club

DOL PER LA MORT DEL JUGADOR DEL CD LA FLORESTA XAVI INFANTES

Dimecres, 25 de gener de 2012

El Club Futbol Sant Feliu de Codines vol brindar tot el seu suport a la família i amics de Xavi Infantes, jugador del CD LA FLORESTA, així com a tota la Junta Directiva i seguidors del club i sumar-se a les mostres de suport per aquesta lamentable pèrdua.

Xavi Infantes Fortuny, jugador del primer equip del juvenil nacional del Club, va morir diumenge al migdia com a conseqüència...

1

El caga-tió, una tradició molt arrelada a Catalunya

Diumenge, 18 de desembre de 2011

La tradició Catalana diu que originàriament el tronc encès (tió) regalava la llum i l'escalfor del foc a les llars.
Aquesta Mitologia segueix avui en dia i el Tió segueix sent un tronc que regala llum i escalfor a les llars, ara en forma de petits regals, objectes i senzilles joguines que fan somriure als més petits de casa i omplir de festa i joia el dia de Nadal.

Hi ha llocs,...

EL CF SANT FELIU COL.LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3

Diumenge, 18 de desembre de 2011

Aquest any la marató va destinada a recaptar fons per la regeneración i trasplantament d'òrgans i teixits i el Club Futbol Sant Feliu col•labora amb una guardiola que ja es va col.locar unes setmanes abans al bar del camp de futbol per que tothom fés les seves aportacions a la guardiola.

El Club també destinarà a la Marató de Tv3 la recaptació del partit de tercera Divisió Catalana...

El PREBENJAMI B, equip joc net de setembre – octubre

Dilluns, 05 de desembre de 2011

El Prebenjami B ha estat escollit com a equip JOC NET dels mesos de setembre i octubre, un equip format bàsicament per nens que acaben de pujar de l'escola i que, per tant, estant en plena fase inicial de formació.

L'equip està inscrit al Consell Esportiu d'Osona i es caracteritza per la moral de ferro que demostren els nens, mai defalleixen i lluiten fins al final cada pilota, cada...

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació