a A | Restaura
 

Notícies del club

El divendres es va celebrar el sopar d'entrenadors i delegats

Dilluns, 28 de novembre de 2011

Molt bon ambient vam tenir el divendres al vespre en el sopar que es va celebrar al bar del camp de futbol amb tots els entrenadors i delegats del Club, començant pels entrenadors de l'escola, Jordi, Isma i Pep i acabant pel entrenador del primer equip, en Manel.

Total, uns 40 comensals que vam gaudir d'un sopar distès i tranquil, que a mesura que avançava la nit s'anava convertint...

DOL PER LA MORT DEL DIRECTIU DE LA UE TONA

Dilluns, 21 de novembre de 2011

El Club Futbol Sant Feliu de Codines vol expressar el seu condol per la mort del Directiu de la UE TONA, Lluis Serra, que va morir ahir als 71 anys.

El Club Futbol Sant Feliu de Codines i tota la seva Junta Directiva expressen el seu total suport a la família, amics i a tota l'estructura del UE TONA, posant-se a la seva disposició per a tot el que necessitin.

Descansi en...

DISSABTE 5 de NOVEMBRE, PRESENTACIÓ DELS EQUIPS

Dimecres, 02 de novembre de 2011

Aquest dissabte a les 15,30 h. es farà la presentació de tots els equips del Club, des de els més petits, l'escola de futbol, fins als més grans, els sèniors.

Els jugadors estan convocats al camp de futbol a les 15,00 h. vestits de la mateixa manera que si anéssim a fer un partit.

Esperem l'assistència de tots, obligatòria pels jugadors, per que l'acte segui ben lluït i...

1

DOL PER LA MORT DEL PRESIDENT DEL CF ROCAFONDA

Divendres, 07 de octubre de 2011

El Club Futbol Sant Feliu de Codines vol expressar el seu condol per la mort del president del CF ROCAFONDA, Joan-Pere Mozas, que va morir ahir dimecres.

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació