a A | Restaura
 

Notícies del club

Dol per la mort de Maria Dantí

Dilluns, 04 de juliol de 2011

El Club Futbol Sant Feliu es vol sumar a les mostres de suport per aquesta lamentable pèrdua, i es posa a disposició de la família i amics de la María, esposa del ex-president del Club Joan Tartera.

La mort va coincidir amb la celebració de les 24 hores de futbol 7 i es va fer un minut de silenci abans de la final en memòria de la Maria.

Descansi en Pau

CFSF

Ja tenim el grup de 3a Divisió Catalana on jugarà el SENIOR A

Dimecres, 08 de juny de 2011

Avui a la tarda s'ha fet a la Federació Catalana de Futbol la reunió per enquadrar els equips de la 3a divisió catalana de cara a la temporada que ve.

La majoria de les discussions han estat motivades per evitar els grups de la zona Sabadell, i al final haurem de competir amb els següents equips :

CALDES DE MONTBUI
L'AMETLLA
CALLDETENES
CAMPDEVÀNOL...

DOL PER LA MORT DEL JUGADOR DEL FC GIRONA SERGI COLL

Divendres, 20 de maig de 2011

El Club Futbol Sant Feliu de Codines vol brindar tot el seu suport a la família i amics de Sergi Coll, jugador del FC GIRONA nascut l'any 1992, així com a tota la Junta Directiva i seguidors del club blanc – i - vermell i sumar-se a les mostres de suport per aquesta lamentable pèrdua.

Sergi Coll Cobaño, “Teti”, va morir ahir com a conseqüència d'un accident de moto, militava en el...

Sessió educativa de vídeo amb els Infantils

Dilluns, 16 de maig de 2011

Aquest passat divendres els Infantils van modificar la rutina habitual d'entrenament i van poder gaudir del passi d'un vídeo al Centre cívic, una de les activitats previstes de l'àrea social del Club per als jugadors.

El vídeo s'anomena “futbol inteligencia colectiva” i és un documental molt interessant sobre la importància del futbol com a equip, com a grup, com un tot i no com a...

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2018, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació